KDI.net.ua - Интернет магазин
(063) 353-32-33 (095)-188-05-09 Пн—Пт 10:00—18:00, Сб 10:00-14:00, Нд-Вихідний
Кошик 0 0 грн.

Швидка доставка

Зручні
способи
оплати

Понад
5000+
товарів

Політика конфіденційності

Реєструючись на сайті Інтернет-магазину kdi.net.ua (далі - Сайт), Ви даєте згоду на обробку персональних даних (далі - Згода) згідно зі ст. 6 Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 р №2297-VI. Прийняттям даної Згоди є реєстрація на Сайті або оформлення замовлення без реєстрації. Ви даєте згоду на обробку своїх персональних даних з наступними умовами:

1. Ви погоджуєтеся на обробку своїх персональних даних, як без використання засобів автоматизації, так і з їх використанням.

2. Ви погоджуєтеся на обробку наступних персональних даних:

Прізвище, Ім'я ; дата народження; адреса реєстрації та проживання; номери контактних телефонів; адреси електронної пошти та інші анкетні дані.

3. Метою обробки персональних даних є - продаж товарів з сайту і обробка замовлень Покупця.

4. Підставою для обробки персональних даних є ст. 6 Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 р №2297-VI. В процесі обробки з
персональними даними можуть бути здійснені наступні дії: збір, систематизація, накопичення, зберігання, уточнення, використання, блокування, знищення.

5. Ви погоджуєтеся на передачу персональних даних третім особам без попереднього повідомлення Покупця, якщо це пов'язано з обробкою або доставкою замовлення Покупця. (Наприклад, передача ваших даних кур'єру для доставлення товару).

6. Персональні дані можуть зберігатися та оброблятися до ліквідації даного сайту.

7. Згода може бути відкликано Покупцем, шляхом направлення письмової заяви на електронну адресу sell@kdi.net.ua.

8. Ця згода діє весь час до моменту припинення обробки персональних даних, зазначених у п.6 і п.7 даного Згоди.

9. Використання текстових і графічних матеріалів з сайту можливе лише за наявності письмового дозволу адміністрації сайту.